Zilele Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice 18-20 noiembrie 2008
Rss Feed

Menţiuni legale

Prin accesarea si folosirea site-ului www.zilelecomunicarii.ro, vă asumați respectarea integrală a termenilor și condițiilor prezentate mai jos.

Drepturi de autor
Conceptul și conținutul acestui site aparțin Facultății de Comunicare și Relații Publice și sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuală. Conținutul site-ului www.zilelecomunicarii.ro (pagini, texte, fragmente de texte, imagini, elemente grafice) poate fi utilizat doar în scopuri personale și necomerciale. Copierea, modificarea sau reproducerea integrală sau parțială a conținutului acestui site se poate realiza doar cu acordul Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Conținut și legături (link-uri)
Facultatea de Comunicare și Relații Publice își rezervă dreptul să modifice în orice moment și fără preaviz, conținutul site-ului.
Orice legatură (link) cu site-ul trebuie să facă obiectul unei autorizații prealabile scrise din partea facultății.

Folosirea materialelor publicate pe www.zilelecomunicarii.ro pe ale site-uri sau pagini personale
Din dorința de a facilita accesul la informație, Facultatea de Comunicare și Relații Publice permite terților să reproducă materiale publicate pe www.zilelecomunicarii.ro pe alte site-uri sau pagini personale cu condiția să solicite acest lucru la adresa de e-mail info@comunicare.ro. Solicitantul trebuie să menționeze materialul pentru care dorește obținerea aprobării și adresa url la care se va publica.
Solicitantul este răspunzător pentru orice daună provocată de utilizarea necorespunzătoare a informațiilor primite.

Prelucrarea datelor (materialelor) și informațiilor cu caracter personal oferite de utilizatori pe site
Utilizatorii care oferă date și/sau informații cu caracter personal pe site-ul www.zilelecomunicării.ro își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Facultatea de Comunicare și Relații Publice în orice scop, inclusiv reproducere, transmitere, publicare, emisie radio - TV sau trimitere prin poştă.

Copyright © 2008 zilelecomunicarii.ro