Zilele Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice 18-20 noiembrie 2008
Rss Feed

18 noiembrie

Lansarea ofertei educaţionale a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice

Începem Zilele Comunicării prin anunţarea noutăţilor din oferta educaţională pentru anul universitar 2009-2010.

Liceeni, profesori, viitori masteranzi: vă aşteptăm să discutăm, să ne vedeţi la lucru, să vorbim despre domeniul comunicării.

În 18 noiembrie, ne deschidem larg porţile, pentru a ne cunoaşte mai bine.

Program:

11.00 - 11.30: Prezentarea FCRP - focus pe oferta universitară
Diploma de licenţă acordată de Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice permite profesarea în urmatoarele domenii: relaţii publice, publicitate, psihologie, creare de imagine, mass-media, marketing politic şi electoral, comunicare managerială, negocieri comerciale şi politice, analiză politică, gestionarea crizelor, managementul resurselor umane, relaţii publice internaţionale, managementul proiectelor.

11.30 - 12.00: Prezentarea specializării universitare în Psihologie
Specializarea este o noutate în oferta FCRP şi a fost aprobată de ARACIS şi de Ministerul Educaţiei. Se caracterizează printr-un plan de învăţământ cu module de specializare în psihologie clinică sau organizaţională, susţinut de un corp profesoral de elită (din lumea academică şi practicieni recunoscuţi).

12.00 - 12.30: Prezentarea specializării universitare în Publicitate

Calitatea cursurilor propuse în cadrul specializării în publicitate a FCRP este garantată de corpul profesoral experimentat pe plan practic şi academic, alături de parteneriatul educaţional al facultăţii cu International Advertising Association (IAA).

12.30 - 13.00: Prezentarea specializării universitare în Comunicare şi relaţii publice
Specializarea tradiţională a FCRP a dat deja o mare parte din practicienii PR-ului românesc. În 18 noiembrie, veţi putea afla cum sunt structurate azi cursurile, noutăţile de abordare şi tipurile de proiecte care îi ajută pe studenţi în a deveni viitori profesionişti.

13.00 - 13.30: Prezentarea masteratelor FCRP
Masterratele FCRP sunt deja printre cele mai vizibile şi cunoscute pe piaţa de profil din România, fie că vorbim de forma zi, forma ID sau forma online. Ariile noastre masterale de specializare acoperă mare parte din formele de specializare în meseria de comunicator: Publicitate şi reclamă; Managementul proiectelor; Comunicare şi relaţii publice; Management şi comunicare în afaceri; Management educaţional şi comunicare institutţională; Comunicare audio-video; Comunicare managerială şi resurse umane; Comunicare politică. Marketing politic şi electoral.

13.30 - 14.00: Vizită în laboratoarele FCRP
Vă invităm să vedeţi logistica de ultimă oră a FCRP şi facilităţile de care dispun studenţii noştri pentru a studia informatică, limbi străine sau pentru a citi publicaţii de profil recente, în bibliotecă sau prin acces gratuit la Internet.

14.00 - 18.00: Întâlniri cu cadre didactice şi studenţi.
Vom încheia prima dintre Zilele Comunicării printr-o discuţie liberă între actualii studenţi şi unii dintre viitorii studenţi.

Copyright © 2008 zilelecomunicarii.ro