Zilele Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice 18-20 noiembrie 2008
Rss Feed

Echipa facultăţii

Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, rezumată în cifre, înseamnă 18 ani de evoluţie în sfera educaţională din România. Cei 18 ani înseamnă 10 promoţii care au absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice la forma de zi şi cel puţin două inovaţii cu care ne mândrim: învăţământul la distanţă (cursuri universitare şi de masterat) şi învăţământul online (cursuri de masterat).

Cum s-au întâmplat atât de multe lucruri în doar 18 ani? FCRP a avut un avantaj important: echipa.

Mare parte dintre cei care au pus bazele Facultăţtii de Comunicare şi Relaţii Publice sunt în continuare alături şi dezvoltă noi produse educaţionale, ridică standardele de calitate sau îmbunătăţesc ceea ce există deja.

Ni s-au alăturat şi alţi membri în echipa noastră, care a câştigat, astfel, prin diversitate, o varietate de preocupări şi de arii de expertiză. Pe scurt, la FCRP, lansarea şi continuarea cu succes a proiectelor este posibilă numai datorită lucrului în comun al diverselor departamente administrative şi a corpului didactic.

În echipa noastră intră însă, ca întotdeauna până acum, studenţii, care ajută frecvent la buna derulare a evenimentelor organizate de noi, de la sesiuni ştiinţifice, până la sprijinirea logisticii examenelor de admitere.

Fie că suntem la catedră, în bancă, la Informatică, în secretariate, la bibliotecă, în centrele teritoriale sau la editură, ştim că nu putem oferi calitate decât lucrând împreună. Aşa că echipa FCRP se străduieşte să fie tot mai performantă şi învaţă continuu cum să păstreze atu-urile care ne-au adus în poziţia de astăzi, de lider în educaţia de comunicare din România.Copyright © 2008 zilelecomunicarii.ro