Zilele Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice 18-20 noiembrie 2008
Rss Feed

După eveniment. Premiile concursului

Zilele Comunicării nu sunt un simplu eveniment şi nu s-au sfârşit cu adevărat după derularea conferinţei Comunicator 2008.

Ele continuă de fiecare dată când ne simţim FCRP-işti şi ne angajăm în acţiuni ale industriei de profil. Iată, mai departe, premianţii concursului din 19 noiembrie.

 

Premianţii concursului de campanii de promovare a FCRP în licee:  

Campania câştigătoare: “FCiRiPeşte” (Diana Simion, Irina Pavlicenco, Lavina Cinca).

Marele Premiu - 1000 RON.

Locul 2: “Fii printre cei mai buni!” (Şerban Sorana Mihaela, Soare Cătălina).

Locul 3: “Vreau un frate mai mare la FCRP” (Florea Emilia).

Locul 4: “Te facem campion al comunicării” (Drăguşin Felicia).

Locul 5:  “Învaţă despre tine, învaţă despre ceilalţi la FCRP!” (Croitor Victoriţa)

Premiul juriului: fotografie. Ştefan Daniela

Juriul a evaluat astfel fotografia: Primul motiv pentru care această fotografie este cea mai bună este faptul evident că autoarea ei controlează în mod inspirat un instrument de compoziţie fotografică considerat printre cele mai sugestive: simplitatea – utilizarea unui număr cât mai mic de pârghii de semnificaţie pentru exprimarea unei idei. Acest argument motivează cel mai mult aprecierea fotografiei din punct de vedere estetic. Dar nu numai. Textul care însoţeşte fotografia nu este lipsit de aceeaşi caracteristică: e simplu, scurt, sugestiv şi - chiar dacă fotografia în general nu are nici o nevoie de „proteze” literare - susţine bine imaginea şi mesajul ei. Şi, foarte important - dovadă că imaginea este puternică - ea nu e dependentă de text, stă singură în picioare, ponderea textului fiind (aşa cum şi trebuie) minimă în greutatea semnificativă a imagini, funcţia acestuia în cazul de faţă fiind doar de a „pune în cui” imaginea, în spaţiul de expunere oferit de concursul acesta. În fine, fotografia Danielei ilustrează – creativ şi inspirat – tema propusă de concurs, detaşându-se, în acest sens, în mod evident de celelalte fotografii participante. Şi mai are ceva ce determină o apreciere foarte personală: aparent nu se ia foarte tare în serios (figura e de carton şi microfonul e un băţ de lemn) având în acelaşi timp destul de mult subtext care să te facă să zâmbeşti într-un colţ al gurii.

 

Premiul de popularitate: fotografie. Leonte Miruna Andreea

 

Premiul juriului: film. Elena Hogaş: Povestea unui cuvânt.

Juriul a evaluat astfel filmul: Este singurul film care urmăreşte consecvent tema propusă. În plus, câteva din imagini reuşesc să redea foarte sugestiv temerile, speranţele şi anxietăţile unui student în anul I.

 

Premiul de popularitate: film. Comunicarea non-verbală (Mădălina Roman, Oana Rizescu, Galina Pinteac, Irina Roşu, Diana Ruşină, Irina Plisca)

 

Premiul juriului: eseu. Diana Simion: Comunici deci exişti – lecţia de comunicare în şapte paşi

 

Premiul de popularitate: eseu. Dumitrescu Adelina: Pentru boboci: din liceu eraţi FCRP-işti!…din liceu eram FCRP-işti!

Puteţi vizualiza creaţiile câştigătoare în secţiunea Proiecte în concurs.

 

Copyright © 2008 zilelecomunicarii.ro