Zilele Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice 18-20 noiembrie 2008
Rss Feed

După eveniment. Impresii de la Conferinţa Comunicator 2008

 La Comunicator 2008, în 20 noiembrie 2008, în faţa unei săli arhipline, au fost prezenţi unii dintre cei mai respectaţi specialişti din diversele arii ale comunicării. Fără îndoială, putem considera că am asistat la unul dintre cele mai importante evenimente de profil ale toamnei, prin calitatea speech-urilor, temele abordate şi prin controversele iscate.

Discuţiile (uneori contradictorii, dar constructive) au abordat probleme diverse, de la motivaţia mixului jurmalism - promovare în customer magazine-urile locale, până la ce este şi ce nu este CSR, care sunt miturile neadevărate din PR, cum se inovează acum în comunicare, ce este web 2.0, care sunt provocările personale pentru purtătorii de cuvânt, cum se promovează eficient programele de finanţare europeană sau cum se pot comunica acţiunile instituţiilor de cultură.

Mulţumim celor doi speakeri care ne-au onorat cu prezenţa în afara programului anunţat: dl. Peter Humprey, Senior Consultant Mercury 360 Communication şi dna. Nora Ioniţă, Freelancer PR, fost Manager Lowe PR.

În curând, fotografii de la eveniment.

Copyright © 2008 zilelecomunicarii.ro